zaterdag 4 september 2010

Uitnodiging Open Buurtbrunch Floriande

Al twee seizoenen werd er door verschillende kerken in Hoofddorp eenmaal per maand een buurtontbijt georganiseerd voor de bewoners van Floriande in basisschool de Brandaris. Elke keer zag men nieuwe gezichten. Er was een ongedwongen sfeer en men had leuke gesprekken met elkaar. Ook de kinderen vermaakten zich prima met kleurplaten en boekjes.

Ook het seizoen 2010/2011 willen we weer graag doorgaan met deze bijeenkomsten, maar ditmaal bij mensen thuis in de woonwijk.

De data waarop deze buurtbrunches gehouden worden zijn: zondag 26 september, 24 oktober, 21 november en 19 december. De aanvangstijd is 11.00 uur. Meedoen? Plaats je reactie onder dit bericht, dan zullen we je doorgeven waar de buurtbrunch dit keer gehouden wordt. Ideeën? Plaats ze onder dit bericht!

1 opmerking:

  1. Bernadette Boom, pastoraal werker De Ark22 november 2010 om 22:10

    Verslag derde buurtbrunch. Gisteren hebben we weer een buurtbrunch gehouden. Leuk om weer mensen terug te zien, die al eerder geweest zijn! Ik vind het altijd weer een uitdaging om een gesprek op gang te brengen waarin mensen dingen zeggen, die hen werkelijk bezig houden. Ook deze keer hadden we een goed gesprek over wat nu écht belangrijk vinden in ons leven! Mensen met verschillende achtergronden hebben elkaar echt iets te zeggen! Er gebeuren hier weer heel andere dingen dan binnen de muren van een kerk. Er hebben zich nu al weer mensen opgegeven voor de volgende keer op 19 december. Het belooft dan weer een sfeervolle bijeenkomst te worden vlak voor kerstmis1

    BeantwoordenVerwijderen